مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام وقت بخیر
فردی از من به عنوان مزاحمت شکایت کرد و توی دادگاه محکوم شدم حال بعد از صدور رای دادگاه ایشون حکم دادگاه رو به دانشگاه محل تحصیل من بردند و به معاون دانشگاه و .... نشون دادند و ابروی بنده را بردند ( جفتمون دانشجو همان دانشگاه هستیم ) حال با توجه به اینکه حکم غیرقطعی بوده من از ایشان شکایت کردم و قاضی دادسرا رای به منع تعقیب داده..... نوشته چون انتشار طبق قانون باید در رایانه باشه که جرم افترا بشه بنابراین جرم نیست.
میخواستم ببینم یعنی این کار ایشون هیچ جرمی مرتکب نشدن ؟؟آبرویی که از من بردند پس چی میشه ؟؟
اگه جرم هست عنوان جرم رو میشه بهم بگید تا بتونم اعتراض کنم و حقمو بگیرم .

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط حق اعتراض دارید. تصمیمات قضات چرا بردار نیست.