مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال مسروقه

بنده اداره برق با 14سال سابق مشغول به کار بودم که برای قطع برق با راننده اداره برق به محل رفتیم اونجا شخصی با مشخصات چوپان قطعه ای از وسایل مربوط به اداره را به من داد و من هم قطعه رو به پیمانکار اداره دادم اونم بعد از پرس و جو قطعه رو به تهران برده و فروخته حالا مشخص شده که قطعه مربوط به برق شهرستان بهار همدان حالا شکایت کردن و من رو از کار بیرون کردن که فعلا چیزی هم ثابت نشده

پاسخ ها :

پرسشگر :

وکیلم گرفتم از نوع خوبش هیچ فرقی نکرد هرتلاشی هم کردیم فایده ای بر نظر دل بخواهی قضات نداشت