مشاوره حقوقی رایگان - در مورد سختی کار

ایا چاپ افست روی حلب روغن نباتی جز مشاغل سخت به حساب می آید یا نه؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار پیگیری کنید تا بررسی شود

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

نحوه تعیین مشاغل سخت و زیان آوربه این صورت است که؛ کارگر، کارفرما، وزارت بهداشت، تشکل های کارگری و کارفرمایی، وزارت کار و امور اجتماعی و صندوق تأمین اجتماعی می توانند در مقام متقاضی سختی کار درخواست دهند. سپس کمیته کارشناسان تشکیل می گردد و به بررسی سوابق و شرایط محیط کار می پردازد. در آخر مدارک ارائه شده بایستی توسط کمیته استانی تأیید گردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر می رسد اما بهتر است از لیست موجود در اداره کار در خصوص مشاغل سخت استعلام کنید