مشاوره حقوقی رایگان - سلام اتاق سرور رایانه جزو مشاغل سخت است یا نه؟

سلام
من بمدت 20 سال است که در اتاق سرور دخانیات کار میکنم ، استرس بالا، صدای بلند سرورها، قرار گرفتن وای فای در این اتاق جهت پخش اینترنت، نگاه مداوم به رایانه جهت حفظ ایمنی نفوذ بدافزارها در کل مجموعه و سایر امورات با این جانب میباشد
آیا سختی کار برای اینجانب شامل میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر ولی شما میتوانید به بیمه مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را بیمه ارایه کنید امکان دارد موافقت کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید درخواست خود را به کمیته مشاغل سخت و زیان آور تامین اجتماعی مطرح کنید تا در آن کمیته شغل شما بررسی گردد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

باید ببینید در فهرست مشاغل سخت و زیان آور نحاسبه میشود با خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق کمیته تشخیص تشخیص مشاغل سخت و زیان آور اداره کار و امور اجتماعی پیگیری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اما باید سایر شرایط را هم بررسی کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درخواست خود را به بیمه ارائه دهید ممکن است موافقت نمایند