مشاوره حقوقی رایگان - شغل سخت وزیان آور

بمدت 23سال دربیمارستان روانپزشکی مشغول به کارمیباشم. سختی کار نمیدهندایاجزمشاغل سخت محسوب میشودیاخیر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از کمیته سختی کار بیمه خود پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان طرح دعوا برای شما وجود دارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از اداره کار حضوری پیگیری کنید متحمل است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام امکان طرح دعوابرای شماوجودداردازطریق اداره کار پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام از کمیته سختی کار بیمه خود و اداره کار میتونید طرح دعوی نمایید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام از کمیته سختی کار بیمه خود و اداره کار می تونید طرح دعوی نمایید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

از کمیته سختی کار بیمه خود و اداره کار موضوع را پیگیری نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کار در مراکز روان درمان (این شغل زمانی در لیست مشاغل سخت و زیان آور قرار می گیرد که فرد مستقیما با بیماران روانی در ارتباط باشد