مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه بابت ادای دین اجباری

سلام و عرض ادب
بنده مبلغ 350 میلیون بابت دین همکارم به صاحب سند که مبلغ یک دستگاه پژو 207 بود وبه صاحب سند بدهکار بود تا سند رو بزنه دادم تا سند خودرو ....((که با اذن وی فروختم انتقال پیدا کنه))
چون گیر بودم و خریدار پول رو بحساب دوستم زده بود از من شکایت میکرد و بمن فشار آورد ... پرداخت مبلغ در محضر به صاحب سند در حضور 5 نفر صورت جلسه شد و کار تمام شد خودرو را خریدار برد پوله رو همکارم برد و مجددا همان پول رو صاحب سند از من برا انتقال گرفت
حالا من 10 ماه منتظر شدم پول روجور کنه بهم بده نداد .... شکایت مطالبه وجه و تاخیر تادیه از زمان صورتجلسه کردم که 10 ماه پیش بود ....سوااال؟؟؟؟ تاخیر تادیه از چه زمانی محاسبه میشه از پرداخت من یا دادخواستم؟؟؟؟؟ چون تاریخ چکهایی که پرداخت کردم ماله 10 ماه پیشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از زمان تاریخ تقدیم دادخواست .البته بستگی به نوع خواسته شما در دادخواست اولیه دارند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادخواست یا ارسال اظهارنامه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت تاخیر تادیه از روز مطالبه حساب می شود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خسارت دیرکرد در خصوص چک از تاریخ چک محسوب می‌شود و در خصوص طلب عادی از زمان تقدیم دادخواست