مشاوره حقوقی رایگان - مجازات معاونت در جعل چیست

من یک نظامی هستم که یک برگ ارم دار بدون نیت و در جهت کمک به شخصی داده ام ولی طرف برگه را پر کرده و مهر و امضا زده و در اصل جعل انجام داده در این بین پولی رد و بدل نشده بازپرس برای من معاونت در جعل زده است مجازات این جرم چیست ایا من از کارم اخراج می شوم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

احراز جرم استعاریه ایی معاونت مقید به وحدت قصد بین مباشر و معاون جرم و تقدم و یا تقارن زمانی وحدت قصد میباشد در غیر این صورت جرم معاونت محق نمیشود

یک وکیل

حداقل مجازات جعل یعنی شش ماه حبس. در خصوص اخراج بستگی به تشخیص قاضی دادگاه نظامی 2 دارد.