مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه میزان حقوق

باسلام پرونده ای در دیوان عدالت دارم که طرف شکایتم سپاه است و از تاریخ 91.5.21 با عضویت تمام وقت خدمت کردم که حتی یک ریال هم تا زمان ارسال دادخواست حقوق و بیمه و هیچ مزایای قانونی دیگر را نگرفته ام رای بدوی دیوان پرداخت تمام حق و حقوق قانونی و بیمه و عیدی و پاداش بود سپس پرونده به شعبه 24 تجدید نظر رفت که در تاریخ 98.5.30 پیامی با عنوان: در مورد پرونده شماره .... در شعبه 24 رای صادر شد در مشاهده سوابق دیوان در سامانه دیدم که رد تجدید نظر صادر شده ولی تا به امروز در کارتابل ابلاغ الکترونیکی مشاهده نمیشه. خواستم عرض کنم که طرف شکایتم تا چه تاریخی حقوق منو میده و اینکه چطور محاسبه میکنن حقوق و مزایای قانونی منو و همچنین چطور پرداخت میکنند و کی میتونم به حق و حقوقم برسم. توروخدا جواب همه سوالاتمو بدین دعاگویتانم. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر رای قطعی به نفع شما صادر شده باید بروید اجرای احکام دیوان