مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت دستمزد به بهانه واریز بیمه

سلام من برای پیمانکاری کار می‌کردم ایشون الان بعد 8 ماه بامن حساب کتاب کرده وبرای کارهایی که کردم یه مبلغ خیلی ناچیزی تعیین کرده و پایان ازپرداخت اون به بهانه واریز حق بیمه طفره میره من قراردادی ننوشتم ایا میتونم حقموبگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله قراردادشفاهی هم قابل قبوله در اداره کار دادخواست دهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در اداره کار به استناد قرارداد شفاهی نیز می توانید حقوق و مزایای خود را مطالبه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما خویش اقدام کنید تا بدین سبب به استناد مدارک و دلایل موجود، حق و حقوق شما به نحو کامل و قانونی پرداخت شود.