مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب شخصی در آپارتمان

با سلام .ما یک آپارتمان 8 واحدی درون مشهد هستیم داخل شهر و ما طبقه 4 هستیم واحد آخر و آب به صورت نخ داخل منزل ما می آید ما یک پمپ شخصی درون پارکینگ گذاشتیم ولی همسایه ها به صورت مکرر آن را خاموش می‌کنند و ما آب برای استحمام و کارهای روزانه ب ندرت داریم و گفتن ک جرم است پمپ آب و میرن شکایت میکنن مه پس چیکار کنیم و راه حل آن چیست ....آیا می‌شود آدم داخل منزل شخصی خودش آب نداشته باشد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر در آپارتمان ها بخصوص طبقات بالاتر نصب پمپ ضروری است و کسی نمی تواند مانع شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشکلی نیست پمپ آب در واقع تقویت کننده آب است که به واحد ها دیگر برسد جرم نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصرف در مال مشاعی به هر نحوی ، نیاز به رضایت تمام مالکین می باشد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون پمپ آب جزء مشاعات اپارتمان ها هست لذا باید با توافق همه مالکین اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در مشاعات نصب کرده اید باید رضایت ساکنین را جلب نمایید ،
در حالت کلی نصب پمپ جرمی ندارد چرا که در حال حاضر طبقات آخر نیازمند پمپ هستند تا دسترسی آسانی به آب داشته باشند ،
شما بدوا این مساله را با اداره آب منطقه در میان بگذارید و بعد از اتمام حجت با اداره آب در خواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را نیز اخذ نمایید ،
و سپس به تمامی ساکنین دیگر اظهارنامه ارسال کنید و بنویسید که در صورت قطع آب ناگذیر از اقدام قانونی خواهید بود