مشاوره حقوقی رایگان - نشتی چاه فاضلاب همسایه به ملک شخصی

سلام اتاق من تو زیرزمینه و چاه فاضلاب همسایه، نشتی داره و کل زیرزمینو روز و شب آب برمیداره! ولی میگه مال ما نیست!! چیکارش کنیم آیا با شکایت میشه به جایی رسید و مجبورشون کرد چاهو پر کنن؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید تا میزان تقصیر و واحد مقصر شناسایی شده و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید