مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رضایت از شاکی

عرض سلام و خسته نباشید
برای برادر بنده رای قطعی صادر شده و مبلغ 50 ت باید به حساب دادگستری پرداخت کنه ، رضایت شاکی رو جلب کردم و مبلغ 10 ت رو بخشید و گفت 40 ت به حسابم واریز کن تا رضایت بدم،الان سوالم از عزیزان این هست که
1- آیا امکان پرداخت بدهی که مربوط به برادر بنده هست اما مبلغ از حساب من به حساب شاکی انتقال داده میشه ، مشکلی بوجود نمیاره؟ ینی باید حتما از حساب خود برادرم باشه؟ یا فرقی نمیکنه؟
2- آیا قبل از واریز وجه به حساب شاکی به دفترخانه بروم و از ایشان رضایت نامه بگیرم؟ اگر ایشان گفتند نه حتما بعد از واریز وجه رضایت میدهم و بنده وجه رو واریز کردم و ایشان رضایت ندادند تکلیف چیست؟
3- بعد از اینکه رضایت نامه از شاکی گرفتم ، نحوه ارائه آن به دادگاه به چه صورت هست؟ آیا باید شاکی از طریق سیستم ثنای خود و بواسطه دفتر خدمات قضایی برای ثبت رضایت نامه اقدام کند؟ یا باید به همراه شاکی برای ثبت رضایت به صورت حضوری به دادگاه مراجعه کنیم؟
با تشکر از شما عزیزان بابت پاسخگویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ارسال رضایت نامه به شعبه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مبلغ را فقط به حساب دادگستری واریز کنید و یا دستنویس از طرف دریافت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گرفتن رضابت می‌تواند در دادگاه باشد یا دفتر اسناد رسمی که آن را در پرونده قرار میدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید از شاکی رسید دریافت کنید که مبلغی که به ایشان پرداخت میشود بابت پرونده شماره فلان مربوط به شعبه فلان اجرای احکام می باشد و از طرف دیگر با بردن شاکی به دفتر اسناد رسمی معنی رضایت رسمی و بدون قید و شرط از ایشان بگیرید و سپس طی یک لایحه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی با پیوستن مودن رضایت نامه رسمی به شعبه اجرای احکام اعلام رضایت نمایید تا شعبه برابر مقررات اقدام به مختومه نمودن پرونده نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای رضایت باید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه به شعبه رسیدگی کننده ارسال کند