مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از اسم روی یک سیم کارت

سلام
چند وقت پیش خانومی وارد زندگی من و همسرم شد و ادعا کرد همسرم با پیامک مزاحمش شده در حالی که همسرم اصلا اون شخص رو نمیشناخت. ولی مدرکی نداشتیم ثابت کنیم. چون اون سیم کارت به اسم همسرم بود. ایا امکان داره کسی با اسم همسرم سیم کارتی خریده باشه؟ البته یک دشمن خانوادگی دارن که همیشه مزاحمشون بوده. دادگاه همسرم رو مقصر دونست. چطور میتونیم این قضیه رو حل کنیم.

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

عرض سلام
بله ممکن است با استفاده از کپی کارت ملی اقدام به اخذ سیم نموده باشد