مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

سلام وقت بخیر.
پدرم چندین سال که فوت شدن. زمینی مسکونی از ایشان برایمان به ارث ماند.این زمین دارای سند منگوله دار میباشد‌.بعد از فوت پدر ، مادرم زمین دیگری که به زمین ما چسبیده بود و دارای نسق بود خریداری کرد.چندین سال بعد بخاطر مشکلاتی که برای برادرم پیش اومد تصمیم گرفتیم ارث را تقسیم کنیم (مادر در قید حیات بود) و برادرم از ما خواست که اون قسمت زمینی ک نسق بود به عنوان ارث خود بردارد.و تعهد داد ک ارث خود را دریافت کرده و از مابقی زمین طلب ارث ندارد‌.بعد از فوت مادر الان قصد داریم زمین سند دار خود را بفروشیم اما بعد از تهیه یوتی ام زمین متوجه شدیم ابعادی که در فروشنامه زمین نسقی نوشته شده بود اشتباه بود و طبق سند بر کوچه زمینی که برادرم فروخته در فروشنامه ده متر نوشته شده در صورتی که هشت متر ان داخل سند زمین ما هست.متراژ زمین ما و زمینی ک بردارم فروخته درسته ولی بر زمین 10 متر نیست 2 متر هست. ما هم ندانسته اون فروشنامه رو امضا کردیم.و حالا خریدار قبول نمیکنه‌. میخواستم بدونم که راهکار چیه؟ ایا میتونه شکایت کنه؟ بد ترین حالتش چیه؟ خیلب ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، مشکل خاصی نیست طرف مقابل حق فسخ دارد. جهت مشاوره های کامل تر با من در ارتباط باشید. مسعودرضا بلادری عضو مرکز وکلای قوه قضائيه استان تهران

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل است