مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در درج پلاک ثبتی و بخش در مبایعه نامه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلا و اندیشمندان محترم سایت دادراه
اگر در مبایعه نامه پلاک ثبتی بجای 25 اصلی 50 اصلی درج شده باشد و همچنین ملک در بخش 4 باشد ولی در مبایعه نامه بخش 2 درج شده باشد ولی ادرس ملک در مبایعه نامه صحیح درج شده باشد آیا مبایعه نامه صحیح است یا قابلیت استاد قانونی ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت امکان بهتر است اصلاح شود.
به نظر اگر آدرس و مشخصات ملک مشخص باشد ایراد چندانی نمی تواند داشته باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ملاک پلاک ثبتی است ولی در هر صورت تشخیص نهایی با دادگاه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مبایعه نامه صحیح است ولی باید اصلاح شود و توسط دادگاه تنفیذ گردد و الا اعتبار آن مخدوش خواهد شد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا ملاک آن چیزی است که ثبت شده است مگر اینکه تشخیص مقام قضایی رسیدگی کننده در صورت طرح دعوی در این خصوص چیز دیگری بوده باشد