مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام

با سلام ببخشید در پرونده اگر توسط دادستان، جرمِ تبلیغ علیه نظام نوشته شده باشد ایا ممکن است بدون اطلاع به مجرم، جرم به اقدام علیه امنیت ملی تغییر کند؟
مجازات اقدام علیه امنیت ملی چیست؟
اگر قاضی بسیار بی رحم باشد، چه میتوان کرد تا تخفیف هایی در مجازات گرفت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک همکار وکیل مشورت داشته باشید موضوع نیاز به برسی بیشتر دارد ، در صورت دارا بودن شرایط مشمول تخفیف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قاضی دادگاه طبق کیفرخواست رای صادر می کند و نمی تواند بیشتر از مجازات قانونی مجازات تعیین کند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام روند پرونده باید طی شود مهلت های اعتراض وجود دارد و اتهامات به وی تفهیم می‌شود و حق گرفتن وکیل نیز برای وی وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دور از ذهن نیست متاسفانه اما به متهم اتهام تفهیم می‌گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر در هر صورت باید تفهیم اتهام صورت گیرد.