مشاوره حقوقی رایگان - انتقال قبر به غیر از وارث

سلام عرض ادب
پدر بنده سال 68 فوت شدن
و در یکی از ارامگاه های خانوادگی که در دارارحمه شیراز هست به خاک سپرده شدن.
الان بعد از این سالها عمه و عامو ها با وراث مالک اولیه میخواهند این قبر را از ما بگیرند و طبقه فوقانی را به نام خود کنند و استشهاد هم جمع کردن که من از مفاد ان بی اطلاعم.
سوالم اینکه که بدون اجازه ما میتوانند کسی را روی پدرم خاک کنند یا نه ؟
و مالک ارامگاه که یک قبر هدیه داده میتونه ادعا کند که طبقه فوقانی میخوام ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هدیه باشد قابل رجوع است.
در خصوص سایر موارد سوال شما حقوقی نیست و شما می توانید از مراجع مربوطه پیگیری کنید