مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام پدرم یک خانه و چندمغازه داشت بدون سند چون خانه های روستایی سند ندارند فقط یک سندمشاع دارد که درآن نوشته شده مثلا آقای فلانی دراین روستا چهارسهم زمین زراعی ویک باب خانه دارد حالابعد فوت پدر برادرم رفته از بنیاد مسکن برای خانه و مغازه سند گرفته وادعا می کند مال من است من چطور اسناد ایشان را باطل و سهم خود را بگیرم متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دا‌دخواست ابطال معامله بدهید.
بعد از ابطال معامله شکایت کیفری نیز تحت شرایطی می توانید مطرح کنید.
در صورتی که ملک در تصرف برادرتون است می توانید اجرت المثل ایام تصرف را نیز مطالبه کنید.
.