مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو عدم پرداخت اقساط

سلام. من سال 83 یک دستگاه پراید لیزینگی از شرکت رایان سایپا گرفتم. خودرو مدارکش بنام من هست ولی برادرم ماشین و فروخته به کسی که هیچ اطلاعی ازش ندارم الان بعد این همه سال خریدار اقساط ماشین و پرداخت نکرده وچک بنده برگه خورده و تمام حساب بانکی هم مسدوده شده چطور میتونم شکایت کنم دادخواست چطور تنظیم کنم که ماشین توقیف بشه.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما ملزم به پرداخت وجه چک هستید برای دریافت توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فعلا مجبورید بدهی را پرداخت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بدهی آن را اول پرداخت کنید تا رفع توقیف شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اول باید حکم بدوی و تجدید نظر صادر شود و سپس میتونید رفع توقیف را بخواهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون سند رهنی هست شما نمی توانید مگر آنکه از طریق لیزینگ اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه راهی به جز پرداخت وجه چک و سپس مراجعه به خریدار ندارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان ضامن باید اقساط را پرداخت کنید و بعد از پرداخت اقساط می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از پرداخت اقساط میتوانید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست افزار را بپردازید و بعد از برادرتان به عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد.