مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاهد

سلام. بنده دو سال پیش برای یکی از دوستام رفتم دادگاه شهادت دادم البته پیش قاضی نرفتیم فکر کنم سر قاضی شلوغ بود دفتر دارش دوتا برگه داد من پر کردم از هرچی میدونستم امدم.. حالا امروز فهمیدم طرف اون پرونده الان رفته از من بابت شهادت کذب شکایت کرده. من اصلا خبر ندارم در این پرونده چه حکمی داده شده یا کدومشون محکوم شدن.. و شهادتم دروغ‌ نبوده. الان باید چطوری ثابت کنم. ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اثبات کار وکلاست که باید بررسی کامل پرونده صورت گیرد حبس مجازات شهادت دروغ است