مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای شهادت کذب

سلام در یک پرونده کیفری که منع تعقیب صادر شده برای متشاکی و قطعی هم شده است یک نفر به نفع شاکی، شهادت کذب بر علیه متهم داده بود
چطور میتونیم ازش شکایت کنیم؟ عنوان شکایت چی باشه؟ مجازاتش چیه؟
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات شهادت کذب دارید تحت همین عنوان شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اتهام شهادت دروغ در مرجع قضایی شکایت نمایید. البته تشخیص جرم با قاضی رسیدگی کننده است .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شهادت دروغ،ازطریق دفاترقضایی اقدام کنید.مجازات آن مطابق ماده650 قانون مجارات اسلامی، 3 ماه یک روز تادوسال حبس یا جزای نقدی از25000000 ریال تا100000000 ریال میباشد