مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشکی قانونی

خواهران همسرم منو دو روز پیش کتک زدن جای کبودی و زخم کاملا مشهود است (4 تا جایگاه گرفتگی و جای انگشتاش رو گردنم که میخواسته خفم کنه) من برای نامه پزشکی قانونی باید برم کلانتری شکایت کنم اول یا نیاز نیست

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اول دفتر خدمات الکترونیک قضایی و سپس کلانتری که شما را به پزشکی قانونی معرفی می کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اول برید سریعا کلانتری اونجا برگه معاینه به شما داده میشود که برید پزشکی قانونی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با نامه پزشکی قانونی و معاینه پزشک معتمد از هر درمانگاهی که در نزدیکی سکونت تان است میتوانید تحت عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کیفری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا به کلانتری مراجعه کنید و بعد از اخذ برگه معاینه به پزشکی قانونی مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکوائیه خویش را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

ابتدا باید در دفتر خدمات قضایی شکایت ضرب و جرح عمدی را مطرح نمایید و به کلانتری معرفی و نامه پزشکی قانونی اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر است تا آثار جراحت از بین نرفته است ابتدا به کلانتری مراجعه و به پزشک قانونی مراجعه نمایید و سپس شکایت خود را ثبت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله کلانتری و دفتر خدمات قضایی مراحعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله به کلانتری منطقه مراجعه شود ودرخواست معرفی به پزشکی قانونی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نامه پزشکی قانونی مستلزم نامه کلانتری است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری کلانتری فوری تا اثار جرم از بین نرفته