مشاوره حقوقی رایگان - استعلام سوابق نظامی

باسلام.من خواستگاری دارم که گفته امنیتی هست،بعد گفته ناجاهست،بعدگفته به خاطرتهدید یه مجرم مجبورشده ازشهرخودمون بره تهران،اونجا خدمت کنه،بعد گفته خلع سلاح هست،الان میخوام بدونم کجا باید برم تا بدونم ایشون نظامی هستن یا نه؟و تخلفشون چی بوده که اخراج شدن یا ...؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه نظامی باشه پرونده اش توی دادگاه ویا دادسرای نظامیه و میشه پیگیری کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید
سوال شما حقوقی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از فرماندهی کل نیروی انتظامی پیگیری کنید در استان خودتون ملزم به همکاری با شما نیستند ولی در راهنمایی میگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به معاونت نیروی انسانی ناجا یا نیروی انتطامی تهران بزرگ البته از طریق مشاهده کارت شناسایی اعتبار دار یا فیش حقوقی وی هم می شود