مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین اوقاف

سلام من زمینی خریدم که بهم نگفته بودن اوقاف ، و تو قولنامه هم قید کردیم فروشنده متعهد می‌شود هر گونه مشکل قانونی و وراثی برای زمین پیش بیاید و باعث خارج شدن از ید خریدار گردد فروشنده بایستی 1/5 برابر نرخ روز زمین به خریدار پرداخت نماید و حق هیچگونه اعتراضی ندارد .
حالا من اگر شکایت کنم و فروشنده شاهد الکی بیاره که من میدونستم اوقاف هست آیا قاضی طبق قولنامه عمل میکنه و یا نظر شاهدین رای صادر میکنه ؟

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود طبق قولنامه عمل میشود