مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال مسروقه

با سلام من پارسال یک گوشی از یک خانوم خریدم کارتن نداد بعد چند ماه از من شکایت کردن رفتم دادسرا مشخصات خانوم رو با آدرس منزل دادم نام پدر خواستن نمیدانستم الان ب جرم تحصیل اموال مسروقه به دادگاه کیفری دادن گوشی هم دست من نیس گم شده چکاری میتونم بکنم

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود چون با اگاهی گوشی بدون کارتن خریداری نمودید مرتکب جرم شده اید‌.