مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام همسر بنده به جرم کلاهبرداری 9ماه است که در زندان هستش من به دادگاه رفتم و قاضی به وکیل شاکی تماس گرفت که بیاد و صلح و سازش کنیم گفت اگه قبل رای رضایت بگیرید جزای نقدی و حبس رو تخفیف میدهم وکیل هم گفتم 50میلیون نقد و سه تا چک 100میلیون در یکسال که ما نداریم الان با توجه به شرایط من چه کاری میتونم بکنم همسرم آزاد شه قرارش 400میلیونه وثیقه بزارم ؟؟اعسار برای ردمال و جزای نقدی چه زمانی میتونه بزنه؟؟اگه اعسار بزنه آزاد میشه یا بعد از حبس میاد؟بعد از تحمل حبس یکسال آیا شرایطی هست که بیرون بیاد چون قاضی گفت یکسال بشه تخفیف میدن در قرارو شرایط رو جوری میکنن که بشه آزاد بشه چون باتوجه به شرایطی که وکیل گفت ما امکان گرفتن رضایت رو نداریم میدونم که احتیاج به وکیل هست ولی چون بنده پولشو ندارم خواستم شما راهنمایی کنید ممنون ازتون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

در کلاهبرداری در صورت اثبات قاضی نمیتواند کمتر از یکسال حبس دهد و حداقل باید یکسال حکم دهد و اعسار را معمولا در خصوص کلاهبرداری قبول نمیکنند

یک وکیل

فعلا کاری نمیتوانید بکنید تا وقتی مدت حبس تمام شد.