مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه

من 5 سال پیش به جرم مشارکت در کلاهبرداری متهم شدم و انگشت نگاری هم در آگاهی شدم هم در زندان و کلا 5 ساعت زندان بودم و تبرئه شدم . الان برای استخدامی ناجا پرونده رد شد به خاطر این سابقه . حتی نامه عدم محکومیت کیفری هم دارم . چه طور این مشکل سابقه رو حل کنم ؟ آیا می تونم به دیوان شکایت کنم که چرا منو استخدام نمی کنن وقتی بی گناه بودم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا برای عدم استخدام هیچ کاری نمیتوانید بکنید . چون گزینش تنها مرجع احراز شرایط استخدام هست