مشاوره حقوقی رایگان - هبه

با سلام
شخصی به به یکنفر زمینی را هبه کرده ولی دریافت کننده بعدا سند را گم کرده و دوسال بعد ان سند را پیدا کرده ولی حالا ان شخص هدیه دهند فوت شده ایا میتوان با ان سند عادی زمین را معامله کرد یا مشکل قانونی دارد ویا اقدامات دیگری باید انجام داد ممنون میشم از راهنماییتان

پاسخ ها :

معامله زمین هبه شده با سند عادی معامله زمین هبه شده هبه زمین با سند عادی سند عادی ملک هبه زمین هبه