مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت راننده متهم تصادف جرحی

با سلام .
حدود یک هفته پیش من تصادفی با فرد موتور سوار داشتم و مامور راهنمایی و رانندگی مرا مقصر دانست و ماشین را توقیف (پارکینگ). و فرد موتور سوار را به بیمارستان انتقال دادند که من پیگیر شدم ...(پای_سمت راست_انگشت مو برداشته بود)

بعد از مدتی فرد شاکی نه دادگاه میامد که رضایت بدهد نه شکایت کند /

تمام تلاش خودم را کردم و فرد را به دادگاه کشاندم ...

1/خواستم بدانم اگر فرد شاکی از من شکایت کند قاضی حکم بازداشت مرا میدهد ؟؟

2/و چگونه باید از بازداشت در بیایم و پیگیر ماشین که در پارکینگ هست باشم ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر ضامن داشته باشید بازداشت نمیشوید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر بیمه شخص ثالث داشته باشید مشکلی نیست بازداشت نخواهید شد