مشاوره حقوقی رایگان - ایا به غیر مهریه حق مادی دیگری وجود دارد که زوجه بتونه طلب کنه

سلام وخسته نباشید

دو سال پیش همسرم مهریه که تعداد 114 عدد سکه بود رو درخواست کرد که بعد از رای دادگاه بنده بصورت یکجا همه رو پرداخت کردم و بعدش در جهت تلافی درخواست طلاق دادم و جدا شدیم ... الان دوباره تصمیم به برگشت به زندگی مشترک داریم البته بدون هیچ مهریه ای ...
سوال بنده اینه که ایا به غیر از مهریه حق مادی دیگری وجود دارد که بعد ازدواج مجدد همسرم بتونه طلب کنه؟
لازم به ذکره که بنده هر انچه ارم ماشین و غیره رو بنام خانودم انتقال دادم جز یک واحد اپارتمان که مربوط به چند سال قبل میباشد.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حقوق زوجه در ازدواج مجدد حقوق زوجه ازدواج مجدد پس از طلاق