مشاوره حقوقی رایگان - خارج کردن کفالت خواهر از کارت معافی خدمت سربازی

سلام وقتتون بخیر،همسرم متولد1371 چند سال پیش معافی خدمت سربازیش و با عنوان کفالت خواهر مجردش گرفت و این در صورتی بوده که پدرش جانباز بوده و فوت کرده بود ولی بعد از یه مدت خواهرش ازدواج کرد و الان صاحب دو فرزندِ،میخوام بدونم چه جوری میشه خواهرش و از کفالت خودش خارج کنه ؟و اگه اینکار و بکنه چیز دیگه ای باید جایگزین معافیش کنه یا نه؟

پاسخ ها :

خروج خواهر از تکفل برادر خواهر تحت تکفل برادر کفالت خواهر کفالت