مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا که با دست خط شخص دیگری نوشته شده

سلام. چک سفید امضا داده بودم به کسی به صورت امانت بعد رفته مبلغ نوشته و برگشت زده بدون اینکه به من خبری بده رفته چک و داده به شخص دیگری تو یک شهر دیگه چک و برگشت زده حالا رفته حکم توقیف ماشینم و گرفته و میگه حکم جلب خودت هم میگیرم. میگم به اون شخصی که چک برگشت زده این آقا خیانت کرده چک سفید امضا با دست خط خودش بدون اینکه به من بگه نوشته داده به شما. میگه من برگشت زدم بریم دادگاه تو محکومی چون قاضی میگه تا قبل اینکه برگشت بخور چرا شکایت نکردی. میگم بهش من خبر نداشتم این آقا نوشته برده برگشت زده. حالا من چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در مورد چک چون اسناد تجاری هستند کمی ادعای عدم بدهی و اثبات آن سخت هست ولی میتوانید شکایت کنید و البته ابتدا باید وجه چک را به حساب سپرده دادگستری واریز نمایید و تا به شکایت شما رسیدگی شود و اگر ادعایتان درست بود و رای به نفعتون صادر شد پول را از صندوق دادگستری پس میگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام محل حاضر جهت ارايه راهكارهاي حقوقي است نه محاسبه ميزان ديه
ديه توسط اجرا در زمان پرداخت محاسبه خواهد شد