مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

من بر اساس اعتمادی که داشتم یه چک سفید امضا به همسرم بابت کاری دادم اما ایشان چک من پس نمیده و برده جایی قایم کرده که اگر روزی خواستم اقدام برای مهریه کنم چک من به اجرا بزاره من تمام نگرانیم از اینه مهریه به جهنم خونه به اسم منه اونم رو چک بنویسه من اگه به دادگاه شکایت کنم به جرم خیانت در امانت باید زندگی ام از هم بپاشه اگرم نه تا آخر عمر با استرس زندگی کنم میشه اگه مبلغ نوشت و برد بانک بعدا من شکایت کنم و بگم چک رو بابت بیمه ماشین داده بودم که ببره نمایندگی مبلغ اصلی بنویسه و ایشان خیانت کرده یا من محکوم میشوم ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از قبل اعلام سرقت یا مفقودی چک را به بانک اطلاع دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای ادعای خود باید مدرک داشته باشید . جهت مشاوره بیشتر در صورت تمایل تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حال حاضر مبلغ نزده باشد بعداً می توانید اگر سوءاستفاده کرد با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت کرد که از طریق کارشناسی قابل اثبات است که بعدا مبلغ نوشته شده

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر تا دیر نشده همین امروز اظهارنامه رسمی بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به بانک مربوطه مراجعه و اعلام مفقودی چک نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....