مشاوره حقوقی رایگان - قوانین فروش و استفاده از آپارتمان موروثی

با سلام و احترام
بنده دو سوال در خصوص یک واحد آپارتمان موروثی دارم
سوال اول اینکه حدود 3/2 دانگ از واحد مذکور سندهای جدا دارد که مالکین در قید حیات هستند (سه سند جدا) و حدود 2/8 دانگ به نام متوفی هست (که ان سه نفر که مالک مابقی دانگ هستند و سندهای جدا دارند وارث ان هستند) .... حال سوال اینجاست که اگر ملک مذکور بدلیل عدم رضایت یک فرد مبنی بر فروش با رای دادگاه به مزایده برود آیا کل واحد به مزایده گذاشته می شود یا فقط آن 2/8 دانگ که بنام متوفی بوده به مزایده گذاشته می شود؟
سوال دوم اینکه اگر یکی از وراث بخواهد از بخشی از واحد استفاده کند .. البته نه با جبر .. بلکه بگوید شما هم می توانید همراه با من استفاده کنید و مانعی وجود ندارد....ولی وراث دیگر راضی به این امر نیستند ..... حکم آن چیست؟؟

قبلا از پاسخ گوئی و راهنمائیتان کمال تشکر را دارد.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کل ملک مزایده می شود
هیچیک از شرکای ملک مشاع بدون کسب مجوز کتبی از سایر شرکا حق استفاده اختصاصی ندارد