مشاوره حقوقی رایگان - ملک موخر ثبت

برادرم تمام ارثیه پدری را خرید و بعد دو قطعه زمین از املاک پدری بمن فروخت با امضا و شاهدین و قولنامه و بعد فهمیدم موخر ثبت بوده و بعد از چند سال ادعا کرده از 400متر زمین 200 متر نفروختم و به خواهرم داده و خواهرم دادگاه و شکایت و من هم به شخص دیگر فروخته بودم. الان خواهرم خواهان آن مقدار زمین و شخص سوم هم الزام به ثبت سند زده من الان در مقابل برادرم چکار کنم شاهدین هم امضا کردن که سال ... این زمین را به این قیمت به این شماره پلاک بمن فروخته.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارائه پاسخ مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد اشاره شده در متن سؤال است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است