مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت یارانه

باسلام
در اردیبهشت 1399 همسرم به دلیل اعتیاد به مواد مخدر، کارت یارانه خود را در اختیار فردی قرار داده بود. که متأسفانه از کارت ایشان سواستفاده شده و مبلغی به حساب ایشان واریز شده و توسط فرد سودجو برداشت شده.و به دلیل داشتن شاکی از اردیبهشت 99 حساب یارانه ایشان مسدود شده.
آیا امکان جدا کردن یارانه همسر و فرزندان وجود دارد؟
در کل برای چنین موضوعی چه راه حلی وجود دارد؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تبصره ماده 26 آیین نامه اجرایی نحوه اجرای محکومیت های مالی :ازآنجاکه یارانه به افراد کم‌درآمد جامعه پرداخت می‌گردد، درصورتی‌که توقیف آن موجب اخلال در امور زندگی آنان گردد، قضات اجرای احکام از توقیف و برداشت آن به نفع محکوم‌له خودداری نمایند.
درهرحال، توقیف و برداشت آن منحصر به یارانه‌ای است که به شخص محکوم تعلق می‌گیرد و تسری به سایر اعضای خانواده ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به مرجعی که دستور مسدودی داده است اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به فرمانداری واحد تفکیک یارانه ها مراجعه کنید و اطلاعات سرپرست خانوار را دهید تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است به شعبه مورد نظر مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که در علقه زوجیت ایشان هستید جدا کردن یارانه امکان ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدارکی دال بر اعتیاد ایشان دارید باید دادخواست طلاق بدهید و اگر فقط میخواهید یارانه تان جدا شود بازهم باید دادخواست بدهید به دادگاه خانواده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همسر و فرزندان می توانند با اخذ نامه از اجرای احکام مربوطه و مراجعه به مراکز پلیس بعلاوه ده و نیز فرمانداری شهرستان مربوطه درخواست جداسازی حساب یارانه خودشان را داشته باشند