مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی موبایل فروش

سلام وقتتون بخیر من امروز یک گوشی خریدم و فروشنده به دروغ گفت که این مدل از مدلی که میخواستم بهتر و گرون تر است و درحالی که این طور نبود و ارزان تر بود و بیشتر از یک میلیون تومان از ارزش واقعی گوشی فروخت
باید چیکار بکنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق اتحادیه صنف اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اتحادیه و تعزیرات پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق تعزیرات یا اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق تعزیرات حکومتی اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا موضوع مربوطه را به اتحادیه گزارش دهید ، و
سپس با ارسال اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان اعلام نمایید که پول اضافی را به شما عودت بدهد در صورت عدم پاسخگویی دادخواست مناسب تنظیم نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به صنف اطلاع دهید و بابت گران فروشی از تعزبرات شکایت کنید