مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خانوادگی بر سر پول پدر

با سلام وقت بخیر
بنده یک خواهر و چهار برادر دارم
خواهرم ازدواج کرده دو برادر بزرگ هم ازدواج کرده و در زمان ازدواج هر کدام پدرم از اموال خود برای آنها هزینه عروسی داده است
الان که نوبت برادر و جهیزیه ما شده
برادر بزرگتر دعوا راه انداخته که نباید پدر برای شما پول دهد در حالی که ما همه از یک پدر و مادر هستیم
پدرم هم اینقدر کوک کرده که پدرم دعوا راه انداخته ضمنا پدرم ده ساله مریض هست
داداش بزرگه یک گرون هم پول نداده بابت خرج خونه ما ما همه کار میکنیم و پول درمیاریم تا زندگیمون رو اداره کنیم
تا بگم خیلی زیاده
میخواستم بپرسم برادر بزرگ این حق رو داره که ب پدرم بگه به ما هزینه ازدواج نده ؟ایا هزینه ازدواج ما به عهده پدر هست
من نزدیک سی سال ام هست دختر مجردم
پدرم سال به سال هیچ هزینه ای به من نمی‌ دهد آیا میتونم نفقه درخواست کنم از پدرم ؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پدر باید تا زمانی که دختر ازدواج نکرده به وی نفقه پرداخت کند.