مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من یه پرایدخریدم میخام تعویض پلاک‌ کنم رفتم خلافی بگیرم پلیس 10 گفتن نمیشه خلافی داد صاحب قبلی پلاک رو توقیف کرد زن زدم بهش گفت بله ولی اون تهران هست من شهرستان از وکالت دارم موقه تعویض پلاک اون بنده خدا نباشه میشه پلاک‌ رو آزاد کنند وتعویض پلاک کنم وخلافی قبل تعویض پلاک‌ باید صفر کنم چطوری پلاک توقيف هست سوال دوم میشه پلاک‌ رو به نام زنم بزنم ولی گواهی نامه‌ نداره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال ناقص است علت توقیف را نفرمودید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام رفع توقیف از پلاک به سادگی نیست بسته به مورد باید اقدام کرد اگر بابت دین فروشنده به شخص سوم آن شخص پراید را توقیف کرده می بایست دادخواست اعتراض ثالث اجرایی علیه شخص سوم یا طلبکار در دادگاه مطرح کرد آن هم در صورتی که اول شما ماشین را خریده باشید بعد آن شخص سوم آن را توقیف کرده باشد حق با شماست ودر شعبه ای که بدوا ماشین را توقیف کرده رسیدگی و رای صادر خواهد شدوگرنه دادخواست مطالبه وجه وضرروزیان علیه فروشنده پرایدبدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

انتقال پلاک نیازی به گواهی نامه ندارد. ماشین در پارکینگ هم تعویض پلاک می شود پلاک را می کنید و به شماره گذاری ارائه می کنید و بازدید در پارکینگ انجام می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید تا پاسخ درخوری تقدیم گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالت فروش و یا وکالت تعویض پلاک از وی گرفته باشید بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید بدوا اظهارنامه ای به شخصی که پلاک به نام ایشان است ارسال فرمایید و درخواست فک پلاک کنید ، در خصوص توقیف باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نمایید و در خصوص اینکه آیا می شود خودرو را در پارکینگ تعویض پلاک نمود ، بله منعی ندارد ، فقط باید از قبل با کارشناسان راهور هماهنگی های لازم را انجام نمایید ،
در خصوص تعویض پلاک به نام همسرتان نیز بله ، منعی ندارد و می توانید پلاک را به نام همسرتان بزنید