مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با همسایه

باسلام ما در یک آپارتمان سه طبقه تک واحدی بدون آسانسور مسکونیم مالک طبقه 3 معلول جسمی و ویلچرنشین هست خانم ایشان کلید درب مشترک آپارتمان را به افراد غریبه که میگوید دوست شوهرش هستند میدهد ما به 110زنگ زدیم گفتند حق شکایت دارید ولی الان در کلانتری میگویند نه حق با اونهاست و پرونده به داسرا شورای حل اختلاف منتقل شد ولی اصلا به ما اجازه صحبت و بازگو کردن مسئله را ندادند درحالی از وقتی شکایت کردیم در راه پله به ما فحشهای رکیک و تهدید به مرگ میکند خانم فقط مریضی شوهرش را میگوید من به کسی کلید ندادم و آن مردها برای رسیدگی به شوهرم می آیند در حالی که خودش شاغل نیس و صبح میرود شب می آید ما کاری به رفتنشم نداریم آیا ما حق شکایت داشتیم یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

آمدن مهمان به مجتمع مسکونی با اجازه مالک ملک جرم نیست و شما حق شکایت ندارید.