مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شماره کردن سیلندر

با سلام و خسته نباشید..من چند روز پیش ماشینی خریدم ک نصف موتور تعویض شده و بلوکه سیلندر نو و (بدون شماره موتور) هستش..فروشنده مدارک و مجوز خرید از نمایندگی معتبر و راهنمایی رو گرفته و بهم نشون داده است..میخواستم برونم ایا با وجود همین مدارک میتونم وکالت بگیرم و برای هک شماره موتور اقدم کنم..و بعد میتوانم تفویض پلاک انجام دهم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام اگر مدارک جعلی نباشد به نظرم شکلی ندارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا باید به واحد شماره گذاری مراجعه کنید تا شماره موتور در سند قید شود و سپس اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید وکالت برای تمامی موارد فوق بگیرید . تمام موارد در متن وکالت ذکر گردند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا با راهور و کارشناس مربوطه در میان بگذارید که ایا با این وضعیت، تعویض پلاک میشود یا خیر؟؟

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بنظر مشکلی وجود ندارد و شما با پرداخت مقدار جریمه مقرر به راهور می توانید خودرو تان را تعویض پلاک نمایید