مشاوره حقوقی رایگان - باز نشدن دادنامه

سلام وقت بخیر. زن و شوهری از بنده شکایت کردن در دادسرا که رای نهایی پرونده قرار منع تعقیب بنده بود مجددا برادر و مادر و دامادشان از بنده شکایت کردن که پرونده به دادگاه کیفری دو ارجاع داده شده و ابلاغ برای من اومده که متنش (به پیوستیک نسخه دادنامه به شماره….به حضور ارسال میگردد) وقتی میخوام دادنامه رو ببینم باز نمیشه و میزنه اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است. طبق اطلاعات درج شده در پرونده توسط شعبه، سامانه مجاز به اطلاع رسانی به شما نیست. برای تصحیح اطلاعات پرونده و یا مطلع شدن از محتویات پرونده بایستی حضورا به شعبه مراجعه کنید.
چرا؟ ممکنه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قسمت کش مرورگر را پاک نمایید یا با مرور گر دیگری نیز امتحان کنید اگر موفق نشدید حضوری مراجعه نمایید