مشاوره حقوقی رایگان - باز نشدن دادنامه

سلام وقت بخیر. از من شکایت شده چندین بار از سمت زن و شوهر که قرار منع تعقیب صادر شد.
مجدد داماد و برادر و مادرشون شکایت کردن که پرونده به دادگاه کیفری دو رفته و ابلاغ دادنامه برای بنده اومده وقتی وارد ثنا میشم متن زیر برام میاد، اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است.طبق اطلاعات درج شده در پرونده توسط شعبه سامانه مجاز به اطلاع رسانی به شما نیست
برای تصحیح اطلاعات پرونده و یا مطلع شدن از محتویات پرونده بایستی حضورا به شعبه مراجعه کنید.
و پرونده باز دیگه ندارم همین پرونده هم داخل مختومه شده ها رفته
میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر پرونده داخل مختومه شده ها میباشد پرونده ای ندارید و جای نگرانی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ممکن است جزو طرفیت نباشید و یا
موضوع جدید به طریقی باشد که نمی توان در ابلاغ به آن اشاره نمود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدتی صبر کنید تا وقت رسیدگی به شما ابلاغ بشه.
بعد از مدتی می توانید روند پرونده را مشاهده کنید.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

حضوری به شعبه مراجعه کنید. احتمالا دسترسی شما رو اشتباها بستن

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام ممکن است به عنوان شاهد احضار شده باشید وازاصحاب دعوا نباشید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام برای مشاهده ابلاغیه باید وارد سامانه ابلاغ الکترونیک شوید نه سامانه اطلاع رسانی پرونده.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما از اصحاب پرونده نباشید نمی‌توانید اطلاعات آن را دستیابی به یاد داشته باشید احتمالاً شما شاهد یا مطلع هستید در غیر این صورت حضور به شعبه مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چاره ای نیست حضورا پیگیری کنید سمتی در پرونده ندارید که اطلاعاتش برایتان ارسال شود.

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

سلام در دو حالت این نوع متن در روند کار پرونده دیده میشه اول اینکه شما به عنوان مطلع باشین در اون پرونده یعنی از اصحاب دعوی نباشین یا اینکه قاضی عدم دسترسی به پرونده داده باشه در مورد شما به احتمال زیاد جز اصحاب اصلی نبودین

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما کاربر محترم در شعبه مشخصات شما کامل ثبت نشده است میبایست به شعبه مراجعه نماید و مشکل سامانه خود را به دفتر شعبه اعلام نماید

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام
باید از شعبه پیگیری کنید گاهی ایراد سیستم هست که شعبه رفعش می کنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدتی صبر کنید تا وقت رسیدگی به شما ابلاغ بشه.
بعد از مدتی می توانید روند پرونده را مشاهده کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

وکیل گرفته و وکیلتون حضوری به شعبه مراجعه نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر پرونده مختومه شده یعنی تمام شده
برای اطلاع دقیق از طریق شعبه مربوطه پیگیری لازم را انجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از قسمت اطلاع رسانی وارد شوید احتمال اینکه به روز رسانی نشده باشد نیز وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تشریف ببرید دادگاه دادنامه را مطالعه کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر نياز باشد به دادرسي دعوت خواهيد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، حتی الامکان حضوری پیگیری نمائید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صبر کنید اگر از شما شکایت جدیدی ده باشدوقت رسیدگی به شما ابلاغ میشود..

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
حضوری به شعبه مراجعه بفرمایید. ممکن است قرار منع تعقیب صادر شده باشد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر منع تعقیب صادر شده باشد وارد مختومه شده ها می شود و لی اگر اجازه دسترسی به شما نمی دهد ممکن است اشکال فنی سامانه باشد و درست میشود و موقتی است و گاهی برای وکلا هم پیش می آید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

به شعبه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بصورت حضوری به شعبه مربوطه جهت پیگیری مراجعه شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری پیگیری نمایید احتمالا یا جز اصحاب دعوی نیستید و یا اشتباه سیستمی است
بخش ابلاغ رادهم بررسی نمایید