مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دعوا

باسلام، برروی پرونده کیفری رای غیابی بدوی صادرشد. بنده اسقاط حق واخواهی کردم و تقاضای تجدیدنظرخواهی نمودم. درسایت ثنا نوشته: نسبت به شکایت شاکی علیه من مبنی بر اتهامات... قرار رد دعوا صادر شد. سوال آیا در امور کیفری(آیین دادرسی کیفری) می شود از عبارت قرار رد دعوا استفاده نمود؟یا اینکه از این عبارت صرفا در آیین دادرسی مدنی بایستی استفاده کرد. با تشکر از مشاور محترم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ذهنتان را مشغول کلمه نکنید .چند روز صبر کنید اصل رأی در سامانه به شما ابلاغ خواهد شد.یاالله