مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت

سلام وقت بخیر
یه دونه سیم کارت داشتم ک مفقود شده و اصلا ازش استفاده نکرده بودم و اصلا نمیدونستم ک مفقود شده تا امروز از دستم شکایت شده و موضوع پرونده استرداد مال منقول میباشد رفتم شورا حل اختلاف سوال کردم درمورد پرونده بهم گفتند ک سیم کارت شما روی گوشی سرقتی بوده و گوشی رد یابی شده حال از شما شکایت شده ک ب اتهام سرقت گوشی، بنده اصلا از سیم کارت تا ب حال استفاده نکردم چه باید کرد؟ لازم ب ذکر میباشد علاوه بر من سیم کارت یه بنده خدا دیگه هم روی اون گوشی ردیابی شده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جواب سوال شما را باید در مشاوره حضوری یا تلفنی داد چرا که ابعاد حقوقی گسترده ای دارد