مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی گوشی گمشده

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
من گوشیم رو گم کردم بعد از حدود 7 ماه یه سیمکارت روگوشی انداخته شد و با پیگیری های لازم مشخص شده که سیمکارت به نام شخصی بوده که روحش هم از این ماجرا خبر نداره یعنی سیمکارت شخص دیگه ای رو انداختن رو گوشی حالا تکلیف چیه باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید پلیس ببینه با چه شماره هایی معمولا در تماس بوده شاید ردش معلوم شود البته از طریق شارژ خریداری شده هم صاحب کارت بانکی معلوم میشه که ممکنه خودش باشه یا نباشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما شکایت نمایید و گوشی خود را دریافت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از شخصی که سیم کارت وی روی گوشی است شکایت نمایید تا به سرنخی دست یابید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت خود را انجام دهید قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر این است که اتهام متوجه شخصی است که سیم کارت بر گوشی نهاده مگر دفاع و رفع اتهام از خود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مقام قضایی باید به تحقیقات خود ادامه دهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

گوشی در اختیار هرکسی است ملزم به استرداد می باشد لیکن در این گونه موارد صاحب سیم کارت مسئولیت دارد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

دعوت میشه به روند رسیدگی تا بررسی شود مگر اعلام سرقت کرده باشه اون دارنده سیم کارت

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

صاحب سیم کارت باید به عنوان مطلع به مرجع قضایی احضار شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز مند این است که صاحب گوشی در دادسرا حاصر شود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

از طریق نقطه زنی امکان مشخص کردن محل گوشی ممکن خواهد بود