مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام بنده در پرونده ای حکم اعسار زدم و مورد قبول شد ولی به دلیل ورشکستگی نتوانستم اقساط را پرداخت کنم حال شاکی حکم جلب گرفته و پدر بنده بهشون گفته کلا مبلغ را یکجا پرداخت میکنم رضایت بده ایشون قبول نمیکنن میگن 3 برابر بدهید لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سه برابر نیست باید وفق دادنامه تادیه شود و خسارت تاخیر تا روز اجرا محاسبه خواهد شد باید محاسبه گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر تاجر هستید نمی‌تونید اعسار بدهید اگر تاجر نیستید که ورشکستگی معنی ندارد سوال شما دقیق نمی‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق حکم دادگاه می توانید اقساط را پرداخت کنید
اگر اقساط را پرداخت کنید حکم جلب باطل میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام پیگیری و مبلغ را به حساب دادگستری واریز و نامه لغو حکم جلب دریافت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام حرف شاکی مهم نیست، حکم دادگاه ملاک است