مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو تصادفی

سلام وقت بخیر بنده سال 92 با ماشینم تصادف کردم و چپ کردم ماشین پراید بود و داغون شد .پدرم همونجوری فروخته بود به یه شخص که اوراق کنه ولی قولنامه و مدرک خاصی از فروشش نداریم حالا بعداز گذشت حدود 9 سال متوجه شدیم پلاک های ماشین هنوز به نام بنده است و فعاله و از نظر طبقه بندی دهک حمایت دچار مشکل شدیم. چطور میتونم پلاک هارو غیر فعال کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته فک پلاک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا ارسال اظهارنامه و سپس مراجعه به پلیس راهور مراجعه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میبایست دادخواست توقیف پلاک بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید