مشاوره حقوقی رایگان - زندان کردن زوجه توسط پدر در خانه

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده 1 سال میشه که عروسی کردم و ما هیچ مشکلی خداروشکر تو زندگی نداریم
و مشکلی که تازه به وجود اومده اینه که پدر خانمم با برادراش دست به یکی کردن که از بنده پول بگیرن در ازای اینکه میگن ما بزرگش کردیم باید به ما پول بدی و از اینجور حرفا منو و خانمم که زیر بار حرفاشون نرفتیم و قبول نکردیم حرفشون رو و اونا یه روز تصمیم گرفتن با حیله و نيرنگ بتونن خانمم ببرن خونشون و یه شب تو خونه پدر خانمم که خانمم اونجا بوده و اونا یه مهمونی هم داشتن که خانمم با بنده در تماس میشه برای احوال پرسی من که پدرش عصبانی میشه و میگه نباید باهاشون صحبت بکنی و موبایل رو از دستش میگیرن و مورد ضرب و شتم قرارش میدن و موهاش رو میکشن و اذیتش میکنن با اینکه خانمم بارداره و سعی میکنن که به نوزاد صدمه وارد بکنند که مادر خانمم میاد وسط نمیزاره تا ضربه به خانمم برخورد بکنه خلاصه شب میگذره و خانمم یواشکی با من در تماس میشه که داستان اینجوریه منم تا خبر شدم حرکت کردم به سمت خونه پدر زنم تا رسیدم دیدم که در حیاط رو 2تا قفل زده و خانمم را توی حیاط و خونه زندانی و حبس کرده که تا شوهرت پول نیاورده نمیزارم تو رو ببره منم یکی از کلیدهام رو انداختم توی قفل که به لطف خدا قفل بازشد و تو حیران ماندم چطور شد و تونستم خانمم را بیارم بیرون و ببرم با خودم به خونه من چطور میتونم از پدر خانمم شکایت بکنم و حقش رو بزارم دستش تا ادب بشه
ممنونم از راهنمایی تان
سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام هر چند ایشان کار اشتباهی انجام داده است و فقط خانم شما می تواند از او شکایت کند که مورد جرم واقع شده است، ولیکن به جهت آنکه ایشان در هر صورت پدر خانم هستند و در آینده این طرح شکایت می تواند در فامیل به ضرر شما تمام شود، لذا اگر مجددا تکرار کردند تحت عنوان حبس غیر قانونی از ايشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همسر شما می توانند تحت عنوان ضرب و جرح عمدی و اقدام به حبس غیر قانونی علیه پدرشان شکایت کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری انجام گیرد و این کار جرم انگاری شده است