مشاوره حقوقی رایگان - اجازه از شوهر برای ترک منزل

با سلام، آیا زن می‌تواند بدون اجازه شوهر مثلا برای چند لحظه هواخوری یا به همسایه سر زدن یا مسجد نماز خواندن یا ورزش کردن، اقدام به خروج از منزل کند؟ اگر شوهر به دلیل آزار و اخلاقیات مستبدانه همه چیز را منع کند چه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری منعی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
و زوج نمیتواند مانع خروج زوجه از خانه گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله زوج نمی تواند مانع زوجه گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

وظیفه زوجه در مقابل زوج فقط تکمین خاص و عام است .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شوهر نمیتواند منع نماید وزن را محبوس درخانه کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

برابر منويات شرع زن بايد متابعت از همسر نمايند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله زن میتواند اگر شوهر ممانعت کرد میتوانید شکایت کنید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله قانونا این موارد جز حق زن می‌باشد و شوهر نمی‌تواند جلوگیری کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله چنین امکانی برای شما وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مواردی که بیان شد ، جزء حقوق ابتدایی زن و زوجه است که مرد نمی تواند زن را از آن ها منع کند . اگر مرد به چنین اقداماتی به شکل مستمر ادامه دهد و مانع خروج زن از خانه شود ، از مصادیق حبس غیر قانونی به شمار خواهد رفت . و قطع نظر از مقوله خانواده ، یک موضوع کیفری نیز به منصه ظهور می رسد . به طور کلی هر انسانی ، چه مرد و چه زن ، حق استفاده از حقوق ابتدایی خود را دارند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله زوجه این اختیار را دارد و زوج نمی‌تواند مانع شود و در صورت تکرار شرایط دیگری وجود دارد ا